Sí, i tant. Inicia sessió al compte amb l'adreça electrònica associada. Un cop iniciada la sessió, selecciona ELIMINA a la secció «Les meves dades». Et recordem que, un cop eliminat el teu compte, ja no podràs beneficiar-te dels avantatges exclusius. En eliminar el teu compte també s'eliminarà la teva pertinença al programa de fidelitat.